Copyright 2021 - Vakant.se Hyr stuga i Tjust

Tips i Loftahammar

Lite Tips om Loftahammar med omnejd gällande mat, aktiviteter och utflyktsmål. Listan är under uppbyggnad varför den uppdateras vartefter vi hinner med. Har ni själva något ni vill rekommendera andra? Skicka då via "Bokningsförfrågan" i formuläret ett meddelande.

 

 

  

Klicka på rubrikerna/bilderna nedan för att se lista för respektive kategori där det även finns länk till deras hemsidor.

Ni hittar även en interkativ vägbeskrivning till dessa ställen Klicka på "Vägbeskrivning" i menyn.

 

 I Loftahammar finner du flera trevliga restauranger såsom Sjökrogen, Stures Bageri och Sandbyhovs Pizzeria med a la Carte. Varför inte ta en reguljär båttur till ön Rågö som ligger straxt utanför Loftahammar som även har servering med fulla rättigheter. Efter en golfrunda går det att besöka det nya klubbhuset som nu har servering. 

Finns även serveringar på kampingplatserna kring Loftahammar vilka du finner under kategori badplatser.

 

Golf och aktiviteter

 

Spela Golf i  Loftahammar eller hyra en kajak. Här hittar du aktivieter du kan boka i Loftahammar med omnejd. Finns även möjlighet att hyra cyklar, åka vattenskidor och mycket mer. 

 

 

 

Badplatser i Loftahammar

 

Vill man inte hoppa i från den egna bryggan finns det flera alternativ kring Loftahammar med fina badstränder. Vi har listat några populära badställen såsom Hallmare och Tättö havsbad m.m. Det finns även ett nytt upplevelse bad med både aktiviteter för barn och spa för de vuxna i Västervik. 

Trevligt är även att ta en liten båttur och hitta en egen klippa i innerskärgården och kanske ta med sig lite tilltugg och se solnedgången.

 

Trevliga utflyktsmål

 

 Har golfsvingen fastnat och badkrukan slagit till,  finns här ett urplock av trevliga små utflyktsmål. Glasbruk i Vråka och Konstutställning och Café i Lofta . Här hittar du även gårdbutik där det går att inhandla kött och fisk. En utflykt kan även rekommenderas till Laxboa på Stora Grindö med taxibåt. Där kan det både inhandlas lax i alla dess former och även besöka deras servering.

 

 

 

Innom räckhåll från Loftahammar finns det möjlighet att besöka äventyrsanläggning à la "Fångarna på fortet", Turridning med Islandshästar. Det går även att göra dagsutlfykt till både Astird Lindgrens Värld, Kålmårdens djurpark eller varför inte åka Gocart under en utflykt till Västervik. För de mindre barnen kanske en sagovandring med Trollmor Grimhild, eller en barnteater på fårgården Smultronboda.

JoomBall - Cookies

Hyra stuga i Loftahammar
Hyra stuga i Västervik
Hyra stuga i Småland
Hyra stuga i Tjust skärgård
Sommarstuga

Lyxiga stugor
Exklusiva stugor
Stugor med egen strandtomt
Stugor med bästa läge
Semestra i Loftahammar

Semesterboende
Spela golf
Sportfiske
Kajak
Semester