Sjokrogen1mini

 Restauranger

I Loftahammar finner du flera trevliga restauranger såsom Sjökrogen, Stures Bageri och Sandbyhovs Pizzeria och Restaurang. Varför inte ta en reguljär båttur till ön Rågö som ligger straxt utanför Loftahammar som även har servering med fulla rättigheter. Efter en golfrunda går det även att besöka det nya klubbhuset.

Finns även serveringar på kampingplatserna kring Loftahammar vilka du finner under kategori badplatser. Att rekommendera är även att ta taxibåt till Laxboa (finns under trevliga ställen) men boka bord först!

 

Golf2mini

Golf och Aktiviteter

 Spela Golf i Loftahammar eller hyra en kajak. Här hittar du aktivieter du kan boka i Loftahammar med omnejd. Finns även en Paddelbana och en Frisbeegolfbana i Loftahammar. Finns även möjlighet att hyra cyklar, åka vattenskidor och mycket mer.

 

 

 

 

badstrandmini

Badplatser

Vill man inte hoppa i från den egna bryggan finns det flera alternativ kring Loftahammar med fina badstränder. Vi har listat några populära badställen såsom Hallmare och Tättö havsbad m.m. Det finns även ett nytt upplevelse bad med både aktiviteter för barn och spa för de vuxna i Västervik.

Trevligt är även att ta en liten båttur och hitta en egen klippa i innerskärgården och kanske ta med sig lite tilltugg och se solnedgången.

 

gronsaksbodenmini

Trevlig ställen

Har golfsvingen fastnat och badkrukan slagit till, finns här ett urplock av trevliga små utflyktsmål. Glasbruk i Vråka och Konstutställning och Café i Lofta . Här hittar du även gårdbutik där det går att inhandla kött och fisk. En utflykt kan även rekommenderas till Laxboa på Stora Grindö med taxibåt. Där kan det både inhandlas lax i alla dess former och även besöka deras servering. 

 

       

gronsaksbodenmini

Barn under 100 år

Innom räckhåll från Loftahammar finns det möjlighet att besöka äventyrsanläggning à la "Fångarna på fortet", Det går även att göra dagsutlfykt till både Astird Lindgrens Värld, Kålmårdens djurpark eller varför inte åka Gocart under en utflykt till Västervik. Eller besök fårgården Smultronboda.